19.4.2024, 07:48
Головна » 2015 » نوفمبر » 14 » Галерея кімнатних рослин
Галерея кімнатних рослин

 

Юні квітникарі у зимовому саду

 

Зимовий сад на станції юннатів має понад 120 різноманітних кімнатних рослин

Вихованці гуртка "Квітникарі-аранжувальники", керівником якого є Кохановська Оксана Василівна, в рамках Всеукраїнського конкурсу-огляду внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів "Галерея кімнатних рослин" підготували та реалізували міні-проекти по озелененню приміщень станції юннатів. Завдяки практичній роботі вихованців і керівника зібрана колекція кімнатно-декоративних рослин за ознаками їх світлолюбності, вибагливості до вологи. Збагачення видового складу відбувалось шляхом обміну, вирощування і придбання екземплярів у спеціалізованих торгових закладах.

На сьогоднішній день у колекції юннатів більше 120 видів кімнатно-декоративних рослин. Свою практичну діяльність вихованці проводять не тільки в навчальному кабінеті, але і в лабораторії рослин закритого ґрунту "Зимовий сад", де закладаються досліди з розмноження унікальних в декоративному плані рослин. Крім того керівник з вихованцями проводять тут тематичні екскурсії для відвідувачів станції юних натуралістів.


Узагальнивши та оформивши результати своєї роботи 10 листопада вихованці направили їх для участі у заочному обласному етапі до Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з- талановитою молоддю.

Слід зазначити, що в минулому навчальному році в цьому конкурсі шосткинські квітникарі отримали два призових місця на обласному і Всеукраїнському етапах . У дітей є сподівання ,що створений ними проект озеленення навчальних аудиторій стації принесе чергову перемогу

 

Переглядів: 1394 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 4
Всього коментарів: 1
Світлана пишет: | 2015-11-24 | 15:37 ( E-mail ) #1 Страница с комментарием مٌزعج
аватар отсутствует Добре коли з дитинства дітей привчають берегти і поважати природу!
Like | +1
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: